Tökéletesen gazdag vörös szín, bársonyos puha textúra és a csokoládé ízének finom érintése. Ettől lesz egy igazi amerikai Red Velvet Cake. A keverék más sütikhez vagy muffinokhoz is használható, nem csak süteményekhez.
Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 170°C-ra (légkeveréses sütő 160°C-ra). Az összetevőknek szobahőmérsékleten kell lenniük. 140 g (krémes) vajat puhára keverünk. Adjunk hozzá 400 g keveréket és 200 g tojást (4 db), és közepes sebességgel keverjük 5 percig, hogy sima tésztát kapjunk. A tésztát kivajazott tepsibe öntjük kb. Ø18-20 cm, és a süteményt a sütő közepén kb. 50 perc. A süteményt sütés után azonnal kivesszük, és tortarácson hagyjuk kihűlni.
Hasonló Termékek