A FunCakes Chocolate Melts Ruby segítségével készítsen saját cukorkákat, csokoládédíszeket, cukormázt vagy csepegtesse a tortákra és süteményekre. Vagy mártsunk friss epret olvasztott csokoládéba! Az ég. A csokoládé megolvasztható fürdőkádban vagy mikrohullámú sütőben. Igazi belga csokoládéból készülnek.
Ha a terméket mousse vagy bajor ízesítésére szeretné használni, olvassa fel a terméket mikrohullámú sütőben a fenti lépések nélkül (keverje meg, nehogy megégjen). A különböző hőmérsékletek miatt a csokoládédarabok szállítás közben megolvadhatnak. Továbbra is használhatók, de lehet, hogy nem az eredeti ostyaformájuk.
Elkészítés: A csokoládédarabokat egy mikrohullámú sütőben használható tálba öntjük. Maximális teljesítménnyel (±800 W) olvasszuk fel a mikrohullámú sütőben. A hőmérséklet egyenletes eloszlásához 15/20 másodpercenként távolítsa el a csokoládét, és jól keverje össze. Ha a csokoládé már majdnem teljesen felolvadt, akkor hagyja abba a melegítést (a csokoládé apró darabjai még látszanak). Addig keverjük, amíg a csokoládé elolvad. Ügyeljen arra, hogy ne adjon hozzá vizet!